Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Alle producten worden direct uit voorraad geleverd. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 zijn betaald, worden dezelfde dag nog opgestuurd. Wij versturen alles via PostNL en de standaard levertijd van PostNL is 1 werkdag. Dus als je op werkdagen voor 17:00 bestelt, heb je het pakketje normaal gesproken de volgende dag in huis. Hoe laat PostNL precies aan jouw deur komt verschilt heel erg. Hou daarom goed jouw Track & Trace pagina in de gaten of gebruik de PostNL app voor automatische updates. Je ontvangt hiervoor van ons een bevestigingsmail met daarin de Track & Trace gegevens zodra je bestelling verzonden is.

Je pakket niet ontvangen op de verwachtte leverdatum? Je pakket kan bezorgd zijn bij de buren! De bezorging van een bestelling kan tot maximaal vijf werkdagen (binnen Nederland) duren. Heb je je bestelling na vijf werkdagen nog niet ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met jou kijken naar een mogelijke oorzaak en naar een passende oplossing!

Soms blijkt dat een product helaas niet meer leverbaar is. In dat geval kun je er dan voor kiezen om een ander product te ontvangen of om jouw geld retour te ontvangen.

Afhalen

Aangezien wij een webshop zijn en geen fysieke winkel hebben, is afhalen bij ons normaliter niet mogelijk. Mocht het om een groot of kostbaar product gaan en zou je het toch graag willen ophalen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van of het pakket door de brievenbus past of niet. Tijdens het plaatsen van een bestelling worden de voor jouw mogelijke verzendopties weergegeven. De verzendkosten binnen Nederland voor een brievenbuspakket zijn, afhankelijk van het aantal producten, €4,25 of €4,75 en voor pakketpost €7,25. De verzendkosten naar overige landen verschillen en kunnen via ons contactformulier opgevraagd worden, wij verzenden wereldwijd. Tevens verschijnen de exacte verzendkosten automatisch in het bestelproces.